Åttonde Inlägget: Äntligen har jag hittat det!

image10

Vet ni? Jag har funnit den! Efter många års sökande så har det funnits här i Sverige, mitt framför näsan på mig!
Äntligen, jag har sökt och sökt och nu av en slump fann jag den!!!!

Förstår ni hur glad jag är?

Haha! Se på tusan, måste vara nått slags rekord förresten. Jag uppdaterar min blogg dagen efter ett inlägg? Två inlägg på två dagar, det är inte illa pinkat.

Jo, jag glömde skriva i mitt förra inlägg om mina förbjudna tankar. Ni vet säkert om att för tillfället så bor min kompis två katter (Ibuki och Neko) hemma hos mig. Men nu har han hittat en lägenhet och han kommer ta dom små liven ifrån mig den 20 November. Jag ahr haft dom sen början av somamren så jag kommer ju definitivt att sakna dom som tusan.
Men då slog det mig. "Varför köper jag inte en egen katt?"

Det är den tanken som jag inte får ge efter för. Jag har nog egentligen inte tid med en katt, dessutom så kostar dom ju massa pengar att ha i drift. Men jag kommer ju iochförsig att vara väldigt ensam när neko och Ibuki lämnar mitt hem.

hoja, dessa beslut som måste tas hela tiden.


Sjunde Inlägget: Absurt och oväntade händelser

image9

Jaha, då var jag här och skrev återigen. Otroligt att jag uppdaterar två gånger på samma månad. Om nu sjätte inlägget gjordes denna månad, det minns jag inte :P

Nå mycket har hänt under denna månad. Mycket som jag inte förväntade mig skulle hända och en del helt absurda grejjer. Dels har jag konstiga tankar i mitt huvud som äro trevliga men som jag inte borde ha, sen så har jag också sprungit i en veckas tid fram och tillbaka till sjukhuset pga urinvägsinfektion och njursten. Det är inte kul och definitivt inte skönt ska jag få be att tala om för er.

Läkarna trodde också att min ryggont har berott på njurstenen, men jag börjar sakta tveka på den tanken då jag har jätte jätte ont i min rygg nu. Men jag måste säga att det kändes iallafall skönt, de få dagarna det nu var, att kunna hosta och nysa normalt utan att få ont i ryggen, utan att få ångest.

Snart kommer Twin Peaks boxen också ut. Jag längtar så mycket. Herregud denna månad kommer jag slösa pengar som en rik pojke från Danderyd. Jag ska köpa Xbox360bundle med Assassins Creed, guitar hero 2 och 3, Super Mario Galaxy + en massa andra spel. Sen twin peaks boxen såklart. Men nu när micke har flyttat vet jag inte vem jag skall kolla den med? Finns det många i denna stad som på riktigt gillar Lynch verk? Det var svårt nog att hitta folk som gillade Tim Burtons alster.

Ännu mer glada nyheter! Det är i stort sett helt bekräftat att jag har blivit ölansvarig på systembolaget. Ja må säga att det passar mig som handen i handsken. Nu ska jag försöka få bort några äckliga sorter och byta ut dom mot några goa. Jag såg exempelvis att vi bara har 2 Indian Pale Ale i våran butik, och så kan vi ju inte ha det.

vad mer har hänt? hmm... har väll itne hänt så mycket mer. Jag har börjat förbereda lite smått inför kommande audition till teaterhögksolan i Göteborg. Jag har bestämt mig för en monolog. Måste hitta 2 till samt en dikt. Dikten tror jag att Charles Pierre Baudelaire får stå för. Men vilken skall det bli? Den första monologen är iallafall en del ur pjäsen "Gökboet" skriven av Ken Kesey 1964. Eller det var en roman egentligen, men det gjordes om till en film och till en pjäs. Våran kalss satte upp den som slutproduktion och fick stående ovationer till den om jag inte missminner mig. Där spelade jag iaf en psykpatient som heter "Harding". Han har ett långt utlägg mot huvudrollsinnehavaren där han skäller ut honom, och den tänkte jag ta till scenhögskolan. Sen har jag väll en tanke att ta en gamal grekisk pjäs också. och sista vet jag faktiskt inte. Shakespeare? Jag har ingen aning. Välkommna med förslag! Ett förslag var en pjäs som hette nått med körsbärsträdgården eller nått liknande. Måste höra med min vän igen var han sa att den hette.

Nåväl, klockan är återigen mycket och jag ska ju stiga upp snart och jobba. Men innan det ska jag väll konversera lite på msn, äta lite tårta och kolla ännu ett avsnitt av Star Trek: The Next Generation. Ahh, Jean Luce Picard är så rolig.

JAJUST JA!
Det är ju Halloween och svenska motsvarigheten Allhelgona snart. vad ska jag klä ut mig till? En Star Trek Officer? ;D Haha, det hade varit underbart!

Godnatt alla

Over&Out

Sjätte Inlägget: Two to beam up. Engage!

177641-7

Hej igen, det var då ett tag sedan!

Ja jag brukar ju normalt sett inte ha så mycket att säga på sånna här tillställningar, men jag får väll ta mig tiden att säga nått då folk har börjat klaga på min mentala frånvaro.

Nå, vart ska jag börja? Har jag så mycket att säga egentligen?
Mina framtidsvisioner känns allt längre bort, känns som jag inte kommer åstdakomma med nått som jag vill.
Och det känns som min tidsram börjar bli mindre o mindre. Det sägs att 30 är en bra ålder att skaffa barn och familj och jag kan inget annat än bara hålla med. Men är det inte så att man vill lära känna den man ska gifta sig med och sen  bilda familj med? Att bli tillsammans med nån, sen vara tillsammans i ungefär 4 - 5 år för att veta att personen är nån man kan vara med för resten av livet och börja prata om giftermål och sen så småningom bilda familj. Sen innan det ska man hinna göra alla dom saker man vill hinna göra innan man stadgar sig och sen ska man ju hinna vara med sin flickvän o göra saker som man gör tillsammans med flickvänner, sen vara med sin fru och göra saker som man gör med en fru.

Herregud, det kan misstolkas det jag skriver, men jag pratar om "typiska" saker som man kan göra. En piknick ute på en grön äng med sin flickvän och en kärleksfull semester i Sydamerikas mystik med sin fru som exempel. Detta kan man ju visserligen slänga om så det är grön äng med frun o sydameika med flickvän, men ni fattar vad jag menar. Tiden rinner helt enkelt ut. "Like sand in an hourglass, so are the days of our lives."


För övrigt är jag väldigt glad att mörkret äntligen är tillbaka på riktigt i Kiruna. Jag har saknat att kunna se på stjärnorna. Jag minns när jag var och hälsade på släkten i södra Sverige vart de alltid är mörkt på natten. Vi var ute på landet och jag och min kusin bara låg ute i gräset på en stor äng och tittade på stjärnorna och månen. Detta var nog 3år sen. Augusti 2004 närmare bestämmt.

När jag var när jag var liten drömde jag mig ofta bort bland stjärnorna. Jag önskade inget annat än att det skulle komma en rymdskepp och ta mig rut i universum och visa mig saker ingen människa tidigare fått se.

Nu när jag står ute och röker så upptäcker jag att den drömmen inte har försvunnit än heller. Jag står där på "balkongen" lika fascinerad över de himmlakroppar som täcker vårat himmlavalv, Önskar att en av stjärnorna ska röra sig snabbare än andra och ta med mig ut i rymden. Tyvärr är verkligheten lite tråkigare och istället så fimpar jag ciggen och går in i min lilla lägenhet, sätter mig framför datorn, slår på ett till avsnitt av Star Trek: The Next Generation och drömmer mig bort.

Det finns så mycket som jag drömmer skall hända, verkligt och overkligt. Men det händer tyvärr inget av det jag drömmer om. Hur fan gör folk för att få sina drömmar uppfyllda?

Nej, nu ska jag inte sitta här själv något mer utan jag skall ställa mig på min balkong och flyga iväg en stund.

Au revoir


RSS 2.0